Massagetherapie/ontspanningsmassage

ayurvedische massageWanneer kies je voor massagetherapie?

Soms heb je behoefte aan meer, bijvoorbeeld als je merkt dat je niet lekker in je vel zit, je veel last hebt van piekeren en je gedachtes alsmaar somberder worden. Als je allerlei stress-verschijnselen vertoont zoals slecht slapen en concentratieproblemen. Als je veel moet en niet kunt genieten. Als je heel moe en gespannen bent of wanneer je vaak last hebt van psycho-somatische klachten die je niet begrijpt. In al deze gevallen kan massagetherapie iets voor jou zijn.
Je kunt bij mij terecht als je:

  • last hebt van allerlei spanningsklachten, stress of burn-out;
  • beter om wilt gaan met klachten van depressieve aard, zoals somberheid, slapeloosheid, piekergedachtes, gevoel van leegte en angst;
  • een lichamelijke klacht hebt zoals hoofdpijn, rugpijn, gespannen benen, e.d.;
  • je last hebt van onverklaarde klachten;
  • lijdt aan fysieke, geestelijke of emotionele overbelasting;
  • je meer bewust wilt worden van je houding en overtuigingen die je belemmeren in je functioneren en je gedrag;
  • niet goed in je vel zit of je vervreemd voelt van je eigen lichaam;
  • Kortom, als je de signalen van je lichaam beter wilt leren begrijpen.


Wat doe ik

Een behandeling van 1.5 uur waarin je een heerlijke intuïtieve massage ontvangt. Vooraf en achteraf is er een kort gesprek. Je kan je vraag of klacht delen, daarna begint de massage. Tijdens de massage voel ik waar de blokkades zitten en met welke thema dit te maken heeft. Doordat ik je dit bewust maak en hierop masseer, kan de blokkade oplossen. Tijdens deze massage maak ik gebruik van:
Aura reiniging
chakra’s activeren
de klanken van mijn zelf gemaakte Sjamanentrommel die door je heen trilt zoals klankschalen
visualisatie en de aandacht en ademhaling naar de plek van de blokkade brengen, zal  jou systeem in beweging zetten en transformeren tijdens de massage.

Bij een blokkade die te maken heeft met een traumatische ervaring kan het zijn dat ik BodyDrumRelease toe ga passen. Deze methode is te vergelijken met EMDR en werkt op beide hersenhelften die beter gaan samenwerken waardoor verwerking beter gaat en er meer ontspanning komt.

Aanmelden