Een dag met actieve meditaties,  ademwerk en opstellingen

 Een stap naar meer in verbinding met je authentieke levensvreugde

In deze dag gaan we ons lichaam in beweging brengen door licht te pulseren, waardoor we in ons lichaam komen en uit ons hoofd gaan. Onze levensenergie wordt wakker gemaakt en we gaan een reis maken waarin we diep gaan ademen op prachtige muziek, dit kan ervoor zorgen dat je oude patronen/overtuigingen gaat aan trillen en opruimen die je niet meer nodig hebt.

Waardoor we ons lichaam, geest en energieveld gaan zuiveren.

Want wist jij dat we maar 30% van onze long capaciteit gebruiken?

Daar mag toch verandering in komen, om ten volle onze levensenergie te ervaren.

Daarna gaan we in stilte genieten van een lekkere lunch.

In de middag gaan we opstellen wat we mogen gaan loslaten en dat ook daadwerkelijk doen, zodat er ruimte komt om te mogen groeien in ons bewustzijn en vervolgstappen kunnen gaan maken in onze ontwikkeling. 

Vitaler en Blijer

Wat kun je deze dag ervaren:

Het stromen van jouw levensenergie

In verbinding komen met jezelf (hartsverbinding)

Je kracht en seksuele energie voelen.

Een stap naar bevrijding van belemmerende overtuigingen en oude patronen, door ze aan te trillen, zodat je ze kan loslaten of een kwaliteit die je mag toelaten.

Er komt ruimte om te ontwikkelen in bewustzijn/persoonlijke groei.

Dichter bij je authentieke zelf, waardoor het leven leuker/relaxter wordt.

Doe je met ons mee? Iedereen kan het!

Wanneer: zaterdag 6 april en zondag 21 april

Start:        9.45 uur inloop, start 10 uur,  einde rond 16.00 uur

Waar:        Terralife Gezondheidswinkel, Oude Aa 53, 5701 PZ, Helmond.

Begeleiders: Rian Kleijsen;          Lichaamswerk/Ademcoach

                         Corrie Vissers;       Helend masseuse/tekenlerares  

                         Rianne vd Palen    Docent Systeem opstellingen

Trek makkelijke kleding aan en neem bijvoorbeeld een vest mee dat je aan of uit kan doen, als je het warm krijgt bij de actieve meditaties.

Eet in de ochtend een licht ontbijt en drink geen koffie.

Een vervolg dag en online ademsessies worden hierna nog aangeboden, want hoe meer jij je dit eigen maakt in jouw leven, hoe meer je levensenergie en authenticiteit gaat ervaren.

Info en aanmelden:

Rian Kleijsen

Rian.kl@outlook.com

06-44690370

https://hipsy.nl/event/42372-een-dag-met-actieve-meditaties-ademwerk-en-opstellingen

GO FOR IT!

Systemische/familieopstellingen

Je hebt jouw pad te gaan!

Merk je dat bepaalde patronen in je leven zich steeds herhalen? Loopt het bijvoorbeeld telkens mis op je werk, met je financiën of in je liefdesleven? Heb je bepaalde plannen met je leven waar op de een of andere manier altijd weer iets tussenkomt of kamp je met angsten, onzekerheden of gezondheidsproblemen? Een familieopstelling kan jouw helpen. Tijdens een familieopstelling krijg je, vaak vanuit een onverwachte hoek, te zien wat het is dat jou blokkeert, waar je angsten en onzekerheden vandaan komen. Dankzij diepe inzichten en het ter plekke ervaren, verwerken en oplossen van blokkades kan de energie weer gaan stromen en zul je anders in het leven gaan staan.

De hele wereld om ons heen bestaat uit systemen. Een gezin is zo´n systeem, de afdeling waar je werkt, een voetbalelftal of je lichaam waarin de verschillende organen samenwerken. Algemeen kenmerk van een systeem is dat het gericht is op het bereiken van stabiliteit en evenwicht. In je leven kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor een systeem uit evenwicht raakt. Je zult daar (onbewust) op gaan reageren. Je wordt bijvoorbeeld bang, moe, boos of onzeker zonder dat je daar echt een oorzaak voor kunt aanwijzen. Of je krijgt bijvoorbeeld te maken met een hoop agressie om je heen. Waar zaken eerst als vanzelf liepen stokt het nu. Allemaal symptomen die aangeven dat het systeem uit evenwicht is en vraagt om een herstel. Dat kan je bereiken door het doen van een familieopstelling. Tijdens een familieopstelling hoef je dus helemaal niet met je familie bezig te zijn. Je kunt ook een bepaalde ziekte, je werk of een bepaald thema zoals verlatingsangst, depressie of stress centraal stellen.
Ik ga met je een vierkant-opstelling doen waarin we het thema neerzetten. Je gaat aankijken wat je nodig hebt om verandering in je thema te kunnen krijgen en je krijgt inzicht in wat de oorzaak is van je thema.
Het proces is zo in beweging gebracht waardoor verandering zal plaatsvinden.

Psychotherapie / Life-coaching

Klachten van je niet gelukkig voelen, geregeld down tot depressief, angstig, boos, zoeken naar oplossingen tot je machteloos voelen zorgen ervoor dat je vaak in een vicieuze cirkel draait.
Geeft dit je het gevoel dat je hard moet werken en alles onder controle moet houden om staande te blijven?
Wil jij uit die cirkel, dichter bij jezelf zijn en je daarin stabiel en veilig voelen, onafhankelijk van de buitenwereld en de situatie?
Dan is er inzicht nodig over de functies van je overlevingsmechanismes en hoe daarmee om te gaan.

Zit je iets dwars, lopen de dingen niet zoals je zou willen, ervaar je stress of andere mentale of fysieke klachten en ben je zoekende om balans, rust en vooral plezier in je leven weer terug te vinden?Als Life-coach kan ik je hiermee ondersteunen en helpen.
Vind je antwoord op drie wezenlijke levensvragen:

Wie ben ik?
Wat kan ik?
Wat wil ik?

JUST BREATHE

In deze sessie ervaar je wat ademen voor je lichaam en je geest kan betekenen. Ruim een uur ademen geeft direct effect qua ontspanning, ruimte en rust voor lichaam en geest.
Ademen is de levenskracht van ieder mens. Je adem bevat helende energie die essentieel is voor je gezondheid. Daarom is het belangrijk dat die energie vrijelijk door lichaam en geest kan stromen. Onze ademhalingscapaciteit wordt vaak maar voor 30%
gebruikt, wat betekent dat je ook je levensenergie niet optimaal kan laten stromen. Via de ademhalingsoefeningen kunnen we diepliggende blokkades bereiken en loslaten. Het is een reiniging op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau, waardoor we weer meer energie en levenskracht ervaren. Heeft een positief effect op veel klachten, zoals stress en overgangsklachten.

Tijdens de sessie gebruiken we oefeningen zoals de Wim Hof methode (Iceman) en de verbonden adem, waardoor er meer zuurstof wordt opgenomen in je lichaam, wat goed is voor al je cellen. Je gebruikt hierbij je hele ademhalingssyteem. We trainen hiermee het middenrif, wat vaak een luie spier wordt als je je ademhaling niet optimaal gebruikt. Het middenrif beweegt als we ademhalen en als je diep ademhaalt worden organen, zoals de lever en een groot aantal weefsels, gestimuleerd om de bloedsomloop te bevorderen. Je maakt van je ademhaling een bewustere, meer gerichte en harmonieuze oefening zodat je die kan toepassen in het dagelijks leven.

Massagetherapie/ontspanningsmassage

Wanneer kies je voor massagetherapie?

Soms heb je behoefte aan meer, bijvoorbeeld als je merkt dat je niet lekker in je vel zit, je veel last hebt van piekeren en je gedachtes alsmaar somberder worden. Als je allerlei stress-verschijnselen vertoont zoals slecht slapen en concentratieproblemen. Als je veel moet en niet kunt genieten. Als je heel moe en gespannen bent of wanneer je vaak last hebt van psycho-somatische klachten die je niet begrijpt. In al deze gevallen kan massagetherapie iets voor jou zijn.
Je kunt bij mij terecht als je:

  • last hebt van allerlei spanningsklachten, stress of burn-out;
  • beter om wilt gaan met klachten van depressieve aard, zoals somberheid, slapeloosheid, piekergedachtes, gevoel van leegte en angst;
  • een lichamelijke klacht hebt zoals hoofdpijn, rugpijn, gespannen benen, e.d.;
  • je last hebt van onverklaarde klachten;
  • lijdt aan fysieke, geestelijke of emotionele overbelasting;
  • je meer bewust wilt worden van je houding en overtuigingen die je belemmeren in je functioneren en je gedrag;
  • niet goed in je vel zit of je vervreemd voelt van je eigen lichaam;
  • Kortom, als je de signalen van je lichaam beter wilt leren begrijpen.